UW MENING TELT

UW MENING TELT

Nieuws3 mei
Parkeren? Reageren!!!
De gemeente is bij een presentatie in de Bonefaciuskerk met nieuwe regels en plannen voor parkeren in de stad en buiten de dijk gekomen. Ben je het er niet mee eens? Heb je andere, betere ideeën of suggesties? Laat je horen tijdens de komende stadsraadsvergadering op 3 mei in de Sint Pieter. Dan zullen we de reacties verzamelen, naar de gemeente sturen, en bij college en raadsleden aandringen op verbetering, aanpassingen, enz.
Maar eerst: laat je horen op 3 mei, in de Sint Pieter, aanvang 20 uur!


17 februari 2022

Brief aan college gemeente Medemblik.

Geacht College,
De Stadsraad heeft zich de afgelopen maanden over tal van onderwerpen gebogen. Dat heeft meningen, besluiten en overwegingen opgeleverd. De onderwerpen waar het over gaat treft u hieronder: lees meer)

10 februari 2022

Vacature

Bent u betrokken bij wat er in Medemblik gebeurt? Ziet u zaken die beter of anders kunnen? Bent u bereid daar samen met een groep mensen aan te werken? Dan is de Stadsraad misschien iets voor u .
Wij zoeken een bestuurslid Stichting Stadsraad Medemblik
De Stichting Stadsraad Medemblik heeft als doel het namens de inwoners van de stad Medemblik behartigen van hun belangen voor wat betreft alle aspecten van het wonen met specifiek aandacht voor leefbaarheid, veiligheid, welzijn, toerisme en duurzaamheid. Meer informatie vindt u op onze website: www.stadsraadmedemblik.nl
U kunt de informatie ook opvragen met een mailtje naar: stadsraadmedemblik@ziggo.nl