UW MENING TELT

UW MENING TELT

Nieuws

Dee pagina wordt nog bijgewerkt


Gemeen teblad van Hollands Kroon
Datum publicatie Organisatie Jaargang en nummer Rubriek
17-08-2022 09:00 Hollands Kroon Gemeenteblad 2022, 375320 andere melding
Aanvraag omgevingsvergunning ingetrokken op eigen verzoek.
Burgemeester en wethouders van de gemeente Hollands Kroon hebben op 15 augustus 2022 de schriftelijke melding binnen gekregen dat zaaknummer Z-339490, het realiseren van een parkeerterrein op de Zuiderdijkweg / Omringdijk (nabij station Medemblik) is ingetrokken door de aanvrager op eigen verzoek. Het dossier is hiermee gesloten.



17 februari 2022

Brief aan college gemeente Medemblik.

Geacht College,
De Stadsraad heeft zich de afgelopen maanden over tal van onderwerpen gebogen. Dat heeft meningen, besluiten en overwegingen opgeleverd. De onderwerpen waar het over gaat treft u hieronder: lees meer)

10 februari 2022

 

Vacature
Bent u betrokken bij wat er in Medemblik gebeurt? Ziet u zaken die beter of anders kunnen? Bent u bereid daar samen met een groep mensen aan te werken? Dan is de Stadsraad misschien iets voor u .
Wij zoeken een bestuurslid Stichting Stadsraad Medemblik
De Stichting Stadsraad Medemblik heeft als doel het namens de inwoners van de stad Medemblik behartigen van hun belangen voor wat betreft alle aspecten van het wonen met specifiek aandacht voor leefbaarheid, veiligheid, welzijn, toerisme en duurzaamheid. Meer informatie vindt u op onze website: www.stadsraadmedemblik.nl
U kunt de informatie ook opvragen met een mailtje naar: stadsraadmedemblik@outlook.com